Favicon online marketing bureau JP Marketings Rotterdam

Website laten maken den haag

Webdesign

website laten maken

Een goede website is essentieel voor bedrijven in de digitale wereld. Het fungeert als een digitale etalage en marketinginstrument om klanten aan te trekken en te behouden. Met de opkomst van mobiele apparaten is responsive design cruciaal geworden. JP Marketings biedt hulp bij het laten maken van een website in Den Haag en de gehele randstad die op alle apparaten goed functioneren. Een goede website onderscheidt een bedrijf van concurrenten, trekt klanten aan en kan leiden tot hogere omzet en meer naamsbekendheid. Investering in een goede website is essentieel voor bedrijfsgroei

close up businessman with digital tabletRS

digitaal Visite kaartje

Een website fungeert als het visitekaartje van een bedrijf en is vaak de eerste kennismaking met potentiële klanten. Het biedt informatie over het bedrijf, producten en diensten. Een aantrekkelijke en goed ontworpen website wekt vertrouwen en professionaliteit op. Het is een belangrijk marketinginstrument waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden en klanten kunnen aantrekken.

Een goed doordachte website is essentieel in de digitale wereld, waar klanten steeds vaker online zoeken en kopen. Het is een krachtig middel om de identiteit van een bedrijf te communiceren en een positieve indruk achter te laten.

Responsief Design

Responsive webdesign zorgt ervoor dat websites optimaal worden weergegeven op verschillende apparaten en schermformaten. Een responsive website past zich automatisch aan de schermgrootte aan, wat zorgt voor een consistente gebruikerservaring. Het elimineert de noodzaak van aparte mobiele websites, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

Bovendien verbetert het de zichtbaarheid op zoekmachines en vergroot het het bereik. Kortom, responsive webdesign is essentieel voor toegankelijke en gebruiksvriendelijke websites, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt

website laten maken

Profesionele WordPress website

Bij het maken van je website maken we gebruik van WordPress.

WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt voor het bouwen en beheren van websites. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en een grote verscheidenheid aan thema’s en plug-ins, waardoor het mogelijk is om een professionele website te creëren.

Het is een flexibel platform dat schaalbaar is en kan worden aangepast aan verschillende behoeften, van eenvoudige blogs tot complexe e-commerce websites. Met miljoenen gebruikers wereldwijd is WordPress een betrouwbare keuze voor het bouwen van een online aanwezigheid.

Hoe gaan we te werk?

Om een website te maken houden we ons aan een stappenplan. Hierdoor is er duidelijk naar ons en naar de klant.
Stap 1.
Gesprek (Vrijblijvend)
We beginnen met een gesprek waarbij we graag luisteren naar wat het doel is en we graag meer willen weten over je bedrijf.

Stap 1.
Stap 2.
Design
Hierna word er op klad een design gemaakt. Deze wordt opgestuurd en besproken. Als er wensen zijn zullen deze worden aangepast of toegevoegd.
Stap 2.
Stap 3.
Project ontwikkelen
Zodra alles naar wens is zal de website worden gebouwd. Uiteraard wordt er regelmatig gecommuniceerd over hoe ver de website is en waar we op het moment mee bezig zijn.
Stap 3.
Stap 4.
Revisies
We gaan door totdat de klant tevreden is. Zodra de website zijn vorm begint te krijgen zal er worden laten zien hoe hij erbij staat en zal er na feedback nog aanpassingen worden gedaan.
Stap 4.
Stap 5.
Test fase
Iedere webdesigner kan fouten maken. Wanneer de website klaar is, zal er getest worden of alles ook naar behoren werkt.
Stap 5.
Stap 6.
Live gaan!
Wanneer alles naar wens is en naar behoren werkt, zal je prachtige visitekaartje live gaan!

Uiteraard ben je hierna niet op jezelf aangewezen. We zullen nog beschikbaar zijn om je te helpen de website te begrijpen, en om zelf aanpassingen te maken.
Stap 6.
P37X685 1
Laten we kletsen

Klaar om je online aanwezigheid te verhogen door onze Webdesign ?

Neem gerust contact met ons op via de mail, telefoon of whatsapp voor een vrijblijvend gesprek.