Favicon online marketing bureau JP Marketings Rotterdam

Neem contact op

Laten we kletsen

Neem gerust contact op

Bekijk onze socials

Of Vul het contact formulier in

Plan direct een afspraak

Vragen?

Frequently Asked Questions

SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het optimaliseren van je website om de zichtbaarheid en rangschikking in zoekmachines te verbeteren. Dit is belangrijk voor je bedrijf omdat het je helpt om beter gevonden te worden door potentiële klanten wanneer ze relevante zoekopdrachten uitvoeren. Een hogere rangschikking resulteert in meer organisch verkeer naar je website, wat kan leiden tot meer leads en verkoopkansen.

Een professionele website zorgt voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die de aandacht van je bezoekers trekt en hen aanzet tot actie. Het creëert een positieve eerste indruk en versterkt je merkimago. Daarnaast zorgt het  voor een responsieve en geoptimaliseerde website die goed presteert op verschillende apparaten en browsers, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en hogere conversieratio’s.

Website-onderhoud is essentieel om de prestaties, veiligheid en functionaliteit van je bedrijfswebsite te waarborgen. Door regelmatige updates, beveiligingsmaatregelen en het oplossen van eventuele technische problemen blijft je website optimaal functioneren. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring, hogere betrouwbaarheid en vermindert de kans op beveiligingsproblemen. Daarnaast stelt website-onderhoud je in staat om je inhoud up-to-date te houden en nieuwe functies toe te voegen om je website relevant en aantrekkelijk te houden.

Wij bieden uitgebreide webdesignservices aan, waaronder het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke en functionele websites die voldoen aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Dit omvat het maken van aangepaste ontwerpen, het implementeren van gebruiksvriendelijke navigatie, het optimaliseren van de laadsnelheid en het integreren van relevante functionaliteiten zoals contactformulieren en blogsecties. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website responsive is, zodat deze optimaal wordt weergegeven op verschillende apparaten.

Wij werken met WordPress. Een van de meest voorkomende website platforms ter wereld.

Ja, het is mogelijk om je bestaande website naar een ander website platform te migreren. Dit proces vereist echter zorg.