Favicon online marketing bureau JP Marketings Rotterdam

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

jouw website hoger in google

SEO optimalisatie (Search Engine Optimization) is het proces van het optimaliseren van een website of webpagina om de rangschikking en zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Het doel van SEO is om meer organisch verkeer en potentiële klanten aan te trekken. Een hogere rangschikking resulteert in meer websitebezoeken, wat leidt tot verhoogde verkoop, leads en conversies. Door onze SEO specialist te gebruiken, kan een website duurzaam betere prestaties leveren in zoekmachines en de online zichtbaarheid en geloofwaardigheid van het bedrijf vergroten.

website hoger in google met SEO optimalisatie

Waarom SEO optimalisatie?

In de online wereld is vindbaarheid erg belangrijk. Vaak zie je dat bedrijven advertenties plaatsen op Google (SEA) voor velen duizenden euro’s om zo bovenaan de zoeklijst te komen. Echter is het plaatsen van advertenties vaak maar tijdelijk. Hier komt SEO marketing goed van pas. Door goede zoekwoorden strategisch te plaatsen leidt je organisch verkeer naar je website. Maar er is meer dan dat.

Naast het strategisch plaatsen van woorden, is het net zo belangrijk om een kwalitatief goede website te hebben. Wanneer bijvoorbeeld de website langzaam laadt, is dit voor Google al een grote reden om jouw website lager te plaatsen dan de snellere website van de concurrent. Hier onder lees je ons stappenplan voor het optimaliseren van je website.

hoe werkt sEO?

SEO bestaat uit het optimaliseren van een website op technisch niveau, het creëren van relevante en hoogwaardige content, het verkrijgen van externe links en het zorgen voor een goede gebruikerservaring. Het omvat het verbeteren van de laadsnelheid, website-architectuur en URL-structuur, het gebruik van relevante zoekwoorden, het opbouwen van backlinks van andere betrouwbare websites, actief zijn op sociale media, en het zorgen voor een mobielvriendelijke en gebruiksvriendelijke website. Door deze elementen in balans te brengen, kan SEO de zichtbaarheid en het verkeer van een website vergroten in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Bekijk hier onder hoe we deze optimalisaties toepassen.

Website hoger in google

hoe we aan de slag gaan met jouw website optimalisatie

SEO wordt uitgevoerd in een aantal stappen. Deze stappen zijn essentieel om een goede optimalisatie te krijgen in de zoekmachines. We zullen na de analyse altijd een gepersonaliseerd stappenplan toesturen waarin de verbeterpunten staan, en hoe wij deze gaan verbeteren.
Stap 1.

Analyseren (Vrijblijvend)

We analyseren vrijblijvend de website en geven een rapport omtrent wat we voor je kunnen doen.

Stap 1.
Stap 2.

Offpage SEO

Hierbij wordt het technische gedeelte geoptimaliseerd. Denk hierbij aan de snelheid en coderingen van de website.
Stap 2.
Stap 3.

Schema Markup

Dit is een vorm van micro data. Eenmaal toegevoegd, creëert het een verbeterde beschrijving in de zoekresultaten.
Stap 3.
Stap 4.

Linkbuilding

We creëeren sterke link verwijzingen om de zoekmachines je website nog beter te laten vinden.
Stap 4.
Stap 5.

Meta Data

Metadata zijn teksten die worden toegevoegd waardoor deze aan de juiste zoekopdrachten worden gekoppeld.
Stap 5.
Stap 6.

Resultaten Rapport

Als de optimalisatie is voltooid laten we uiteraard zien wat onze werkzaamheden zijn geweest en wat er is aangepast.
Stap 6.
P37X685 1
Laten we kletsen

Klaar om je online aanwezigheid te verhogen door onze SEO optimalisatie ?

Neem gerust contact met ons op via de mail, telefoon of whatsapp voor een vrijblijvende SEO analyse en website audit.